Avdelningar

Creative & Design

Connect

Insikt och förståelse för hur människor tillgodogör sig information och tar beslut i digitala medier är en förutsättning för att kunna skapa så kraftfulla digitala lösningar som möjligt. Creative Design är experter på tillgänglighet, interaktionsdesign och digital design och brinner för att skapa ultimata användarupplevelser. Vi ser till att er digitala närvaro blir så attraktiv och effektiv som möjligt för er målgrupp och vägleder er i designfrågor hela vägen från planering till utveckling. Genom att under hela utvecklingsprocessen fokusera på användarna, tar vi fram kreativa och användarvänliga system med modern och effektiv design.

 

Design för alla plattformar

Avantime levererar design för alla plattformar såsom webb, mobilt eller surfplattor. Det kan vara i form av konceptdesign, grafiska profiler, illustrationer, kampanjer eller ikoner. Design, navigation, funktion och pedagogik behandlar vi som en enhet för att uppfylla alla användares behov.

Creative Design kommer tidigt in i arbetsförloppet och arbetar med alla delar i den kreativa processen för att leverera en så bra helhetsupplevelse som möjligt. Dessa delar innefattar bland annat varumärkesutveckling, interaktionsdesign, wireframes och färdig design. Allt är självklart fullt responsivt.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Sibyllegatan 49
114 42 Stockholm Vägbeskrivning 08-599 090 20 Se sida

Luleå

Köpmangatan 36B
972 33 Luleå Vägbeskrivning Se sida

Örebro

Gamla gatan 7
703 61 Örebro Vägbeskrivning Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor